Het repertoire van het Maasbrees Mannenkoor is momenteel erg breed.

Naast de bekende werken uit opera, operette en musical brengt het koor een keur van volksmuziek uit vele landen ten gehore. Natuurlijk worden ook geestelijke liederen gezongen en worden eucharistievieringen opgeluisterd. Een bijzondere plaats is ingeruimd voor byzantijnse gezangen, waarin het koor uitblinkt en een grote staat van dienst heeft opgebouwd.

De laatste jaren wordt extra ruimte ingericht voor diverse negro-spirituals, Amerikaanse evergreens en Ierse volksmuziek.

In 2017 staat de voorbereiding van het Limburgs Festijn op het programma. Het mannenkoor zingt vele Limburgse evergreens en bewerkingen en wordt begeleid door de Breethaler.

Voor de echte liefhebbers van koormuziek is er dus voor elk wat wils.