MMK actueel

Jubilarissen bij Maasbrees Mannenkoor 2018

Tijdens de Caeciliaviering van het Maasbrees Mannenkoor afgelopen zaterdag werden 3 jubilerende zangers in het
zonnetje gezet. Samen zingen deze 3 mannen al meer dan 100 jaar in het koor.

Reden waarom voorzitter Wim Hermans in zijn toespraak memoreerde van de trouw aan het koor, waarmee dit trio
bekendstaat. Het betreft Math Steijvers (25 jaar lid), Jac Benders en Paul van Galen (beide 40 jaar lid).

Daarnaast zijn ze alle drie zeer actief in diverse commissies van het koor.
Het drietal werd verrast met een prachtig aandenken namens het mannenkoor.

Namens het KNZV kregen ze daarna een insigne opgespeld door een afgevaardigde van de afdeling Limburg.
Natuurlijk werden de jubilarissen toegezongen door de overige koorzangers. Daarna kon het feest echt van start gaan
en werd er genoten van een fijne viering.

Op de foto vlnr: Math Steijvers, Jac Benders, Paul van Galen.